Ευκαιρίες δικτύωσης στο 2ο Space Networking Day


Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2015  @ Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο
Πανεπιστήμιο Πατρών

Θέλετε να μάθετε για τις προοπτικές καριέρας σχετικά με το αντικείμενο σπουδών σας;
Δηλώστε συμμετοχή στο 2o Space Networking Day 2015!

 

si-Cluster-logo

Σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης διοργάνωσης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το si-Cluster με την υποστήριξη του Corallia και του Εργαστηρίου Τεχνικής Μηχανικής και Ταλαντώσεων του Πανεπιστημίου Πατρών (AML/UoP), διοργανώνει το 2ο Space Networking Day 2015 την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των φοιτητών για τις προοπτικές καριέρας στον κλάδο της Αεροδιαστημικής στην Ελλάδα, καθώς και η ενίσχυση συνεργασίας μεταξύ βιομηχανίας, ακαδημαϊκών φορέων και ερευνητικών κέντρων στον κλάδο.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει ομιλίες των μελών του si-Cluster, εκπροσώπων των ακαδημαϊκών εργαστηριών και της βιομηχανίας, δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε φορέα να παρουσιάσει τις δραστηριότητές του στο κοινό και απευθύνεται σε ένα δυναμικό φοιτητικό κοινό, που επιθυμεί να διερευνήσει μοναδικές δυνατότητες συνεργασίας.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση συστήνεται η προεγγραφή στον σύνδεσμο εδώ:
https://www.eventbrite.com/e/2nd-space-networking-day-tickets-18551285394

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του si-Cluster και να επικοινωνήσετε με την κα. Κωνσταντίνα Νεοφώτιστου [Τ: 210.63.00.782]