Υποψήφιοι Εκλογών ΔΣ 2017


Παρακάτω παρουσιάζονται τα μέλη που δήλωσαν υποψηφιότητα στις Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2017.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές θα γίνουν την Τετάρτη 5 Ιουλίου και θα διαρκέσουν 48 ώρες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και θα ενημερωθούν για τη διαδικασία εγκαίρως μέσω email και λοιπών μέσων. Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή σας.

 

Nικόλαος Ζαχαρόπουλος

 

 Το ενδιαφέρον μου για την επιστήμη της Πληροφορικής με παροτρύνει να ασχοληθώ ενεργά με το φοιτητικό παράρτημα του IEEE. Με τη συμμετοχή μου στο διοικητικό συμβούλιο, του Student Branch της Πάτρας, θα μου δοθεί η ευκαιρία να εμπλακώ με ακόμα πιο δραστήριο τρόπο σε νέες και υπάρχουσες δράσεις. Στόχος μουείναι η προσφορά στην φοιτητική κοινότητα νέων ερεθισμάτων και γνώσεων, μέσω της θέλησης και της όρεξής μου για δουλειά, σε συνέργεια μετο αίσθημα ευθύνης που με διέπει.

Κωνσταντίνος Κρασσάς 

Έχοντας παρακολουθήσει πολλά από τα workshops που διοργάνωσε το Φοιτητικό Παράρτημα της IEEE εδώ στην Πάτρα, από τα πρώτα μου φοιτητικά χρόνια, αποφάσισα πριν από δύο χρόνια να ασχοληθώ πιο ενεργά με αυτό ως εθελοντής βοηθώντας στην οργάνωση πολλών και διάφορων events. Μετά και από την ανάληψη, για λίγο καιρό, της θέσης του αντιπροέδρου θεωρώ ότι έχω αποκτήσει μία αξιόλογη εμπειρία σχετικά με τη διαχείριση του παραρτήματος προκειμένου να διεκδικήσω μία θέση στο καινούριο Δ.Σ. μέσω της τωρινής εκλογικής διαδικασίας. Με την υποψηφιότητα μου θεωρώ πως θα καταφέρω να μεταβιβάσω τις εμπειρίες μου και τις γνώσεις μου σχετικά με της δραστηριότητες της φοιτητικής κοινότητας της IEEE και σε άλλους εθελοντές, με τη βοήθεια των οποίων θα συνεχίσουμε την ενεργή και επιτυχημένη δράση του παραρτήματος.

Μιλτιάδης Ματαράγκας

 

Η συμμετοχή μου στο IEEE Student Branch της Πάτρας σαν εθελοντής μου έχει δώσει αρκετές εμπειρίες καθώς και την ικανοποίηση της εθελοντικής προσφοράς. Ως ενεργό μέλος συμμετέχω σε ένα μεγάλο κομμάτι των δραστηριοτήτων του Branch. Επιπλέον, η όρεξη που δείχνω για συμμετοχή σε συνδυασμό με τον χρόνο που μπορώ να αφιερώσω αποτελούν κύριους λόγους που επιθυμώ μια θέση στο ΔΣ. Θεωρώ, τελικά, πως οι δραστηριότητες του Branch μου έχουν μάθει πολλά και πως έχω να προσφέρω ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

Συμμετοχή στις δραστηριότητες του ΙΕΕΕ Student Branch of Patras

• Συμμετοχή στην οργάνωση event εκπαιδευτικού τύπου (ΙΕΕΕ TISP, workshop εκμάθησης προγραμματισμού κτλ.)

• Συμμετοχή στην οργάνωση event διαγωνισμού (Hash Code By Google)

 

 

Ηλίας Ξενογιάννης

Οι λόγοι για τους οποίους θα ήθελα να υποβάλλω συμμετοχή στις εκλογές για το ΔΣ του IEEE είναι ότι πιστεύω στον σκοπό που εξυπηρετεί και θα ήθελα να βοηθήσω ενεργά στην διάδοση αυτών που πρεσβεύει. Οι δράσεις που γίνονται, όπως η ενημέρωση φοιτητών και άλλων κοινωνικών ομάδων για νέες τεχνολογίες, θα οδηγήσουν όλο και περισσότερα άτομα να γίνουν μηχανικοί, κάτι αναγκαίο για οποιαδήποτε σύγχρονη κοινωνία.